SIEN CHENG ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1014 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sien Cheng Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 0:51 Vlees was okay de uien saus bij de de gerechten walgelijk echt op en top smerig
20 jul 2024 om 16:18 Geen saus of te weinig. Jammer
17 jul 2024 om 19:16 Heerlijk gegeten, door de snelle bezorging nog lekker warm.
16 jul 2024 om 11:21 Echt goeie kwaliteit eten, ook lekker veel. Met de Moksi Meti kan ik gemakkelijk 3 dagen mee doen. Ook nog betaalbaar. Echt voor herhaling vatbaar! Ga zo door!!
15 jul 2024 om 11:32 Supersnel
14 jul 2024 om 21:37 Altijd goed en lekkere pindasaus
13 jul 2024 om 19:56 Super snelle levering maar volgens mijn gasten was de tja sieuw echt niet goed. Zelfs vies. Rook ook vreemd. De laatste keer bij de moksi was dit ook al het geval maar toen niet gemeld. Ga niet meer bestellen als hier geen reactie op komt
10 jul 2024 om 20:47 Nice food and fast delivery so we could watch the NL-ENG game with our bellies filled :D
9 jul 2024 om 1:30 Dankjewel voor de heerlijke maaltijd
7 jul 2024 om 21:07 Stukken duurder geworden dan voorheen lijkt wel andere eigenaar dan voorheen en vreemd dat je bij nassi extra moet betalen 3.00 terwijl dat je nergens meemaakt Kwaliteit eten niet slecht Vlees goed mooie droge witte rijst
7 jul 2024 om 19:53 Heerlijk gegeten!
5 jul 2024 om 22:15 Snelle levering, goed en warm eten!